10 GODINA NAMEXA – 10 GODINA POVJERENJA

 

Dragi kupci, zaposlenici i poslovni partneri, ovim putem se želimo iskreno zahvaliti upravo Vama što ste omogućili da dođemo do 10. obljetnice postojanja i djelovanja sada vodećeg hercegovačkog trgovačkog lanca – Namex. Vaše povjerenje je ključ našeg uspjeha i kontinuiranog napretka.

 

U desetoj godini djelovanja Namex broji 27 poslovnice diljem Hercegovine i dodavši vlastitu visoko-kvalitetnu pekaru Nam-pek s više od 60 zaposlenih, dolazimo do impresivne brojke od skoro 500 zaposlenih djelatnica i djelatnika.

 

Svojim poslovnim partnerima Namex predstavlja stabilnog suradnika i djelotvornu platformu koju se ne može zaobići ukoliko se želi kvalitetno pristupiti tržištu Hercegovine.

 

Naš 10. rođendan slavili smo 16.09.2017. u sklopu hipermarketa na Trnu, kliknite ovdje i pogledajte kako je protekao taj dan.

 

Zahvalni smo na povjerenju naših cijenjenih kupaca koji nam omogućuju da optimistično gledamo prema naprijed. U budućnosti imamo mnogo velikih planova, želimo nastaviti s otvaranjem novih poslovnica, zapošljavanjem novih djelatnica i djelatnika, te stalno poboljšavati kvalitetu usluga u svakom segmentu rada.

 

 

Ostale vijesti:

NOĆNI SHOPPING LJUBUŠKI

  U petak 20.10.2017. održali smo NOĆNI SHOPPING u Prodajnom...

PROSLAVIMO ZAJEDNO 10. ROĐENDAN

    Dragi prijatelji, u subotu 16.09.2017. smo proslavili naš...