10 GODINA NAMEXA – 10 GODINA POVJERENJA

 

Dragi kupci, zaposlenici i poslovni partneri, ovim putem se želimo iskreno zahvaliti upravo Vama što ste omogućili da dođemo do 10. obljetnice postojanja i djelovanja sada vodećeg hercegovačkog trgovačkog lanca – Namex. Vaše povjerenje je ključ našeg uspjeha i kontinuiranog napretka.

 

U desetoj godini djelovanja Namex broji 24 poslovnice diljem Hercegovine s preko 350 zaposlenih, a dodavši i vlastitu visoko-kvalitetnu pekaru Nam-pek s više od 40 zaposlenih, dolazimo do impresivne brojke od 400 zaposlenih djelatnica i djelatnika.

 

Svojim poslovnim partnerima Namex predstavlja stabilnog suradnika i djelotvornu platformu koju se ne može zaobići ukoliko se želi kvalitetno pristupiti tržištu Hercegovine.

 

Naš 10. rođendan slavimo 16.09.2017. a do tada očekujete velik broj zanimljivog sadržaja iz Namexa!

 

Zahvalni smo na povjerenju naših cijenjenih kupaca koji nam omogućuju da optimistično gledamo prema naprijed. U budućnosti imamo mnogo velikih planova, želimo nastaviti s otvaranjem novih poslovnica, zapošljavanjem novih djelatnica i djelatnika, te stalno poboljšavati kvalitetu usluga u svakom segmentu rada.

 

 

Ostale vijesti:

NATJEČAJ ZA POSAO U DRINOVCIMA

  Za potrebe otvaranja nove poslovnice u Drinovcima, NAMEKS d.o.o....

GASTRO PONUDA

    Dragi ugostitelji iz Međugorja i Čitluka, s buđenjem...

NAGRADNA IGRA HERR KLEE & WASCHKÖNIG

  Dragi prijatelji, u četvrtak 29.06. završila je nagradna igra...