DANI KRUHA

 

U tjednu od 16. do 21.10.2017. obilježili smo dane kruha u Namexu, uz zabavno-edukativne radionice s dječicom u vrtićima i našim poslovnicama, zajedno s pekarskim majstorima iz Nam-peka!

 

U ponedjeljak 16.10. smo posjetili vrtić TRNORUŽICA 1, Zorićevina, Široki Brijeg; u utorak 17.10. vrtić MANUELA, Njivice, Široki Brijeg; a srijedu 18.10. bili smo u vrtiću TRNORUŽICA 2, Puringaj, Široki Brijeg.

 

U petak 20.10. smo u sklopu noćnog shoppinga u Prodajnom centru Namex u Ljubuškom pripremili zabavno-edukativnu radionicu i druženje s Nam-pekovim pekarima te degustaciju Nam-pekovih peciva, a u subotu 21.10. isto to u poslovnici na Trnu.

U nastavku pogledajte foto-galeriju koju smo sastavili na ovotjednim danima kruha! 

 

Sretni smo i zahvalni što smo u mogućnosti pružiti najkvalitetnije pekarske proizvode našim cijenjenim kupcima i njihovim obiteljima. Naša moderna linija proizvodnje kruha, peciva, torti i kolača Nam-Pek već godinama vodi brigu o tome kako bi svaka Namexova prodavnica imala svježe i ukusne pekarske i slastičarske proizvode. Uz širok asortiman Nam-Pek pekarskih i slastičarskih proizvoda, odlične cijene i garantiranu kvalitetu, Namex svakodnevno nudi sve pekarske proizvode u pola cijene u razdoblju od 19:00 do 21:00h!

 

Vaš Namex!

 

 

 

Ostale vijesti:

SVE ZA ŠKOLU NA JEDNOM MJESTU

    Dragi roditelji, povodom početka nove školske godine pripremili...

OTVOREN PRODAJNI CENTAR NAMEX U LJUBUŠKOM

        Dragi prijatelji, sretni smo i ponosni...