DANI KRUHA U NAMEXU

 

 

Dragi prijatelji,  zajedno s Nam-pekom i ove smo godine obilježili tradicionalne dane kruha. Stoga smo u subotu 15.10. u poslovnici na Trnu, Široki Brijeg organizirali zabavno-edukativnu radionicu u suradnji s Nam-pekovim pekarima, u kojoj su prisutna djeca imala priliku pripremati vlastita peciva, sudjelovati u raznolikom kreativnom sadržaju, te uz pomoć pekara i voditeljice naučiti mnogo o procesu proizvodnje kruha i peciva.
 

 

Dani kruha kod nas podrazumijevaju i mini turneju u kojoj smo posjetili 3 vrtića u Širokom Brijegu. Mališani su naše pekare dočekali sa širokim osmijesima, te su skupa improvizirali s tijestom i drugim sastojcima koje su pekari ponijeli sa sobom iz Nam-Peka. U ponedjeljak smo posjetili vrtić Trnoružica 2 na Puringaju , u utorak vrtić Trnoružica 1 na Zorićevini, a u srijedu 19.10. smo u vrtiću Sunčica u Njivicama završili mini turneju povodom obilježavanja dana kruha. Galeriju fotografija s posjeta vrtićima pogledajte na dnu ove objave.
 

 

Sretni smo i zahvalni što smo u mogućnosti pružiti najkvalitetnije pekarske proizvode našim cijenjenim kupcima i njihovim obiteljima. Naša moderna linija proizvodnje kruha, peciva, torti i kolača Nam-Pek već godinama vodi brigu o tome kako bi svaka Namexova prodavnica imala svježe i ukusne pekarske i slastičarske proizvode. Uz širok asortiman Nam-Pek pekarskih i slastičarskih proizvoda, odlične cijene i garantiranu kvalitetu, Namex svakodnevno nudi sve pekarske proizvode u pola cijene u razdoblju od 19:00 do 21:00h!

 

Vaš Namex!

 

 

 

 

 

Ostale vijesti:

NOVA PEKARNICA NA TRNU

      Početkom novog tjedna stiže nam i novost...